Friday, 14 September 2012

exam oh exam ~



Muahaha , exam ? pergh dengar je perkataan keramat tuu , semua mesti mengeluh , berdebar , macam-macam ayat dapat kita dengar , 'aku tak ready lagi lhaa , aku serabut lhaa , aku tension lhaa , macam-macam gaya semua "banduan" SPM . aku cakap ni sebab aku sendiri yang alami . *hehee* .

okay la , hari rabu 12.9.2012 , aku and kawan-kawan yang lain dah selamat menduduki TRIAL SPM .
soalan yang kitaorang dapat , perghhh memang terbaikkk ahh ! soalan macam nak bagi yang tengah stress , makin stress !! *sobsob*. termasuk laa dengan aku yang sememangnya tak berapa minat nak jawab exam . hahaha . stress betoiiii daaa . nasib baik aku takk jadi gila . =,= . Tapi kan , time nak jawab exam trial ni , aku ada semangat lebihh . Jeng-jeng-jeng , apakah ?? .

Hmm , orang yang aku minat , exam sekali dengan aku * i mean ramai-2 la , bukan kitaorang dua je* . yaaaaaa bedaaa beeduuuu !! *puii , gatal aku neh* :)) .tak de la , just jadi inspirasi aku untuk lebih bersemangat and tak de la lemah semangat je , kan ? kan ? . time aku tak boleh jawab soalan yang "senang" tuu , aku curi-2 la tengokk dia , auww-2 *ohsem* .*cair* . masukk terus jawapan yang tak ingat tadi . *aish, ade ke patut =,=* .

sampai sekarang aku masih berdebar dengan addmath , biologi , chemistry , prinsip akaun . :(  tak tau nape subjekk tu susah *sigh* . terukkk . benci .

p/s: okay , aku da malass nak cerita pasal exam . mod nak rest sekarang ni , layan jiwangg jap *hehe* .

 SPM stand for ? Sjil Perkahwinan Muda ? oh No !!
Semua Pelajar Menangis ? okay boleh diterima . muahaha

2 comments:

  1. gud luck exam... buat yang terbaik yer.. mulakan dgn bissmillah akhirinya dgn alhmdulillah... :)

    ReplyDelete
  2. yup , insyaAllah kak :) .tq ..

    ReplyDelete